Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianul A.P.G rămâne cu condamnarea la 4 ani închisoare cu executare pentru înșelăciune

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

A.P.G albaiulianul în vârstă de 26 de ani condamnat la 4 ani de închisoare pentru că a înșelat mai multe persoane cărora le-a promis, contra unor sume de bani, că le va rezolva încasarea subvenției pentru animale sau terenuri, pretinzând că este funcţionar APIA, este obligat să-și execute pedeapsa după ce Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins contestația în anulare.

G. s-a dovedit, de altfel, un ”specialist” în astfel de infracțiuni având alte două dosare în curs de judecată la instanțele din Alba. Într-unul dintre acestea a fost acuzat că a înșelat 50 de familii din Alba Iulia de la care a luat peste 60.000 de lei pentru izolarea unor apartamente fără să mai execute lucrările. În cel de-al doilea a fost trimis în judecată după ce polițiștii au stabilit că în perioada iunie 2011- septembrie 2012 a înșelat 11 persoane din Alba Iulia, Şugag şi Săsciori, cărora le-a promis diverse lucrări de amenajări interioare şi termoizolare a locuinţelor, precum şi intermedieri de contracte de muncă în străinătate sau servicii de IT, prejudiciul total fiind de peste 20.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea