Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: ”Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: ”Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie!”

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean a reușit două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: campioană balcanică și dublă campioană națională la Culturism și Fitness.

Sportiva din Alba Iulia a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj de mulțumire și recunoștință după rezultatele extraordinare pe care le-a obținut, în urmă cu 3 zile, respectiv trei săptămâni.

Citește și: FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca

”Domnul meu și Dumnezeul meu, îți mulțumesc! Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie! Am parcurs un drum destul de lung spre vârful muntelui, cu o destinaţie greu accesibilă, cu un vis ce părea imposibil de realizat. Dar priveliştea e mirifică.

Citește și: VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Multe serpentine i-au dat corpului meu adrenalina de care avea atâta nevoie. Și mi-a plăcut enorm. Aici la înălţime simt că lumea e a mea și m-am hotărât să iau cu mine pentru totdeauna acest sentiment.

De azi, indiferent la ce altitudine voi fi, voi simţi că lumea îmi aparţine, nu ca până acum, când făceam eforturi să ii aparţin ei. Pentru că ea e compusă numai din bucuriile pe care le vede și le apreciază fiecare. lar bucurile mele alcătuiesc lumea mea.

Ele sunt cele multumită cărora mă trezesc în fiecare dimineaţă veselă și optimistă. Și tot cu ele în gând mă duc la culcare cu speranţa unui nou început, care este de fapt continuarea poveștii. Hai, România!”, a scris sportiva din Alba pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Accident GRAV pe autostrada A1, zona localității Răhău: Două persoane rănite după impactul dintre o mașină și un microbuz, pe sensul Sibiu-Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe autostrada A1, zona localității Răhău: Două persoane rănite după impactul dintre o mașină și un microbuz, pe sensul Sibiu-Alba Un accident rutier grav aa vut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 23,20, pe autostrada A1, în zona localității Răhău. Două persoane ar fi încarcerate după impactul dintre 3 mașini. Citește și: UPDATE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea