Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Albaiulianca Lavinia Vinersar, desemnată Miss Venus la concursul Miss Litoral 2014, organizat de Caravana Fashiontv

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10356705_842538942431296_2868343211139147921_nLavinia Vinersar, o tânără originară din Alba Iulia, în vârstă de 22 de ani a câștigat sâmbătă premiul Miss Venus, la concursul Miss Litoral 2014, organizat de Caravana FashionTV, în stațiunea Mamaia.

Numărul 24 se pare că i-a purtat noroc Laviniei, care s-a arătat mulțumită de experiență trăită, deși nu a câștigat marele premiu. ”A fost o experiență bună, din fiecare lucru învățăm câte ceva. Mă bucur că am participat și că am fost aleasă în urma preselecției”, a spus Lavinia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La concursul Miss Litoral 2014 au participat 36 de fete, selectate de Caravana Fashiontv atât în România cât și în Republica Moldova, iar o parte dintre ele alese în urma selecției online, prin intermediul site-ului Fpeople.ro.

Din juriul concursului au făcut parte și designerul Cătălin Botezatu și câștigătoarea Miss Litoral 2013, Andreea Giurea. În urma voturilor membrilor juriului, dar și a departajării concurentelor selectate online prin voturile primite în aplicația de Facebook Fpeople.ro, 20 dintre participante au câștigat titluri și premii importante.

Miss Litoral 2014 a fost desemnată Iuliana Dumbravă, din Suceava, 1,75 cm înălțime.

Toate câștigătoarele premiilor de podium Miss Litoral 2014 vor beneficia de ședinte foto gratuite și book-uri profesionale din partea Fashiontv, dar și de oportunitatea de a participa la evenimentele Fashiontv din întreaga lume. Totodată, ele vor participa la campania de promovare a noii linii de ochelari lansate de Fashiontv, dar și la evenimente din Dubai, Londra, Indonezia, Hong Kong.

În calitate de model, albaiulienii au mai avut ocazia să o cunoască pe Lavinia recent, la Feeric Fashion Days, organizat la începutul lunii iulie, la Alba Iulia.

Lavinia a terminat Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și Facultatea de Geografie, specializarea Turism, a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Cochetează cu viața de model de la vârsta de 16 ani și nu știe dacă va continua în acest domeniu. ”Depinde ce oportunități întâlnesc, depinde cât de serioase sunt. Nu vreau să aleg orice îmi iese în cale. Deocamdată îmi continui studiile la masterat”, a spus Lavinia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea