Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Albaiulianca Cezara Bulac va cânta mâine la celebra emisiune XFactor. Tânăra se luptă pentru o carieră muzicală şi 200.000 de euro

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianca Cezara Bulac se află în drum spre Bucureşti pentru a participa la emisiunea televizată XFactor, după ce a trecut de două etape muzicale organizate la Cluj-Napoca în urmă cu o lună. Deşi este însoţită de mama, mătuşa şi cea mai bună prietenă a sa, Roxana Rodean, emoţiile sunt mari pentru Cezara, care poate intra cu această ocazie pe piaţa muzicală din România. Alături de celebritate şi şansa unei cariere muzicale, concursul XFactor cinsteşte câştigătorul cu un premiu în valoare de 200.000 de euro.

După ce a cucerit juriul de la Cluj cu piesele I Belive I Can Fly şi Broken Harted, Cezara îi va avea faţă în faţă pe Cheloo, Dan Bittman şi Delia, artişti pe care va încerca să-i impresioneze prin voce, naturaleţe şi eleganţă, calităţi demonstrate pe meleagurile albaiuliene. De când a luat vacanţa, eleva Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” a luat ore de canto la Centrul de Cultură Augustin Bena din Alba Iulia, dar cu toate acestea emoţiile cresc când se gândeşte la sarcasmul lui Cheloo prin care au trecut toţi participanţii din sezoanele precedente.  

„Sunt încântată de această realizare şi sper să mă ridic la înălţimea aşteptărilor. Vreau să reprezint Alba cu succes. Este greu să presupun dacă o să trec mai departe sau nu, dar cert este că îmi doresc din tot sufletul” a spus Cezara, care se află în drum spre Bucureşti.

În această perioadă, pe pagina de socializare Facebook, artista a primit încurajări pentru ziua de duminică când, Cezara se va afla la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti unde, va încerca să demonstreze că este o concurentă cu factorul X.  Sezonul al treilea al emisiunii XFactor va fi televizat în luna septembrie.

Imediat după ce va susţine probele muzicale, ziarulunirea.ro vă aduce la cunoştinţă primele reacţii ale tinerei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea