Rămâi conectat

Actualitate

Albaiulian scandalagiu, hoț și cerșetor, reținut de polițiștii din municipiu și eliberat de procurori

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit, ieri, 26 aprilie, probarea activităţii infracţionale a suspectului C.C., de 34  ani, din Alba Iulia.

 Astfel, potrivit IPJ Alba, “în sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în data de 8 ianuarie 2013, aflându-se în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi din municipiul Alba Iulia a avut un comportament care a provocat indignarea celor prezenţi, făcând gesturi ameninţătoare la adresa angajaţilor societăţii şi rupând mai multe pliante publicitare.   De asemenea, în data de 06 martie2013, aflându-se într-un local public din Alba Iulia,   a ameninţat că se va tăia cu o lamă ce o are asupra sa.

În data de 17 aprilie, suspectul  a sustras suma de aproximativ 200 lei din cutia milei aflată în capela unui cimitir din municipiul reşedinţă de judeţ, iar în perioada 2010 – 2013 a cerşit în mod regulat în diverse localuri de pe raza localităţii.

Faţă de suspect se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de “ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si liniştii publice”, faptă prevăzută de articolul   321 aliniatul 1 din Cod penal,  „distrugere” , prevăzută  de articolul  217 aliniatul 1 din Cod penal ,  “furt calificat”, prevăzut de articolul  208 aliniatul  1, 209 aliniatul 1 litera e din Cod penal  şi  “cerşetorie” , faptă prevăzută de articolul  326 din Codul penal.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de ieri, 26 aprilie  a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 29 zile, propunere care nu a fost însuşită de către procuror care a dispus cercetarea suspectului în stare de libertate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea