Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulian cercetat de polițiști, pentru distrugere: S-a înfuriat că a pierdut la ”păcănele” și a făcut zob aparatul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr din municipiu bănuit că, într-un acces de furie, a distrus un aparat dintr-o sală de jocuri de noroc.

pacaneleLa data de 28.04.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe H.C.M., de 29 de ani, din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de distrugere ce a fost reclamată poliţiei la data de 21 aprilie a.c..

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 21 aprilie a.c., în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc (jocuri cu păcănele) de pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia, pe fondul unui acces de furie generat de faptul că a pierdut o sumă de bani la jocurile de noroc, a distrus ecranul unui aparat electronic.

Prejudiciul a fost estimat la 800 de lei. Faţă de H.C.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea