Rămâi conectat

Actualitate

Albaiulian arestat după ce şi-a tâlhărit de tovarăşul de pahar

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un albaiulian de 27 de ani a fost arestat marţi, 20 martie, pentru o perioadă de 29 de zile după ce în noaptea de luni spre marţi l-a jefuit folosind violenţa pe un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Meteş, cu care ceva mai devreme petrecuse într-un bar din Alba Iulia.

Bărbatul agresat a sesizat imediat Poliţia, iar la scurt timp agenţii de investigaţii criminale l-au reţinut pe principalul suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Din primele cercetări efectuate oamenii legii au constatat că C.G., de 27 de ani, după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar din Alba Iulia împreună un un bărbat din comuna Meteş a plecat împreună cu aceasta, iar când au ajuns pe BD-ul Revoluţiei 1989, în dreptul staţiei STP Piaţă, l-a deposedat prin violenţă de portmoneul cu acte şi bani. Valoarea prejudiciului reclamat este de 150 de lei şi o parte din el a fost recuperat de poliţişti.

Faţă de C.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faţă de acesta fiind luată iniţial măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore iar după ce acesta a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia, instanţa a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea