Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alba Iulia: Vezi taxele pentru taximetrie și alte activități de transport, propuse pentru anul 2013

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ședința de Consiliu Local Alba Iulia, de marți, 29 ianuarie, va fi pus în dezbaterea consilierilor proiectul de hotărâre privind completarea și modificarea art.13 din HCL nr.2/2013 privind aprobarea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele și taxele locale, alte taxe asimilate, taxe speciale precum și amenzile aplicabile în anul 2013.

Sunt propuse următoarele taxe de transport:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

– Taxa de înregistrare pentru vehiculele cu tracţiune animală este de 15 lei, pentru mopede de 25 lei, iar pentru celelalte categorii de vehicole este de 35 lei.

– Tarife percepute pentru activitatea de taximetrie, efectuată de transportatorii autorizaţi:

– acordare, prelungire, vizare autorizatie de transport: – 400 lei pentru operatorii de transport; – 200 lei pentru persoane fizice sau întreprinderi familiale . -acordare , prelungire, vâzarea si inlocuire autorizatie -50 de lei/autoturism -eliberare duplicat -100 lei -eliberare cazier de conduita profesionala- 20 lei -taxa statie- 30 lei/trimestru/autoturism (cu plata trimestrială)

– acordarea , prelungirea, vizare autorizaţiei de dispecerat -300 lei -pentru orice copie conforma-50 lei

– Pentru Seviciul de inchirieri autoturisme (fara conducător auto) se stabilesc urmatoarele taxe :-eliberare , vizare , modificare copie conforma -200 lei -eliberare duplicat 100 lei.”

Potrivit proiectului de hotărâre, majorările pentru neplata în termen a taxei de staţie vor fi calculate conform legislaţiei în vigoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea