Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alba Iulia va avea sală POLIVALENTĂ. Primarul Gabriel Pleșa anunță că au început demersurile pentru realizarea documentației

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia va avea sală POLIVALENTĂ. Primarul Gabriel Pleșa anunță că au început demersurile pentru realizarea documentației

Sala polivalentă a municipiului Alba Iulia urmează să fie situată în cartierul Recea. Proiectul va fi finanțat de Compania Națională de Investiții.

Edilul Gabriel Pleșa a declarat pentru ziarulunirea.ro că sala va dispune de aproximativ 3.000 de locuri și va fi construită pe un teren de 4 hectare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De un an de zile am planuri pentru construirea unei săli polivalente în Alba Iulia, dar abia acum am reușit să procurăm toată suprafața. Este un proiect finanțat de Compania Națională de Investiții.

E o sală polivalentă, singura condiție este să lăsăm și echipa națională de baschet să se antreneze acolo, în mod gratuit, 2 săptămâni pe an. Va fi în zona Brândușei, după cartierul Recea. Acum se află acolo Baza Sportivă ”Constructorul”. Acela este terenul nostru, iar terenurile de tenis care se află în acest moment acolo le vom reloca tot în cadrul acestui proiect, tot în aer liber.

Sala polivalentă va dispune de 3.000 de locuri. Am văzut acest proiect pe hârtie la Sfântul Gheorghe. Pentru Alba Iulia ar fi super! În acest moment suntem în faza în care urmează să comandăm studiul de fezabilitate și PUZ-ul. După ce vom avea acestă documetație voi merge cu ea la compania națională de investiții. Noi suntem trecuți pe lista sinteză a Companiei.

Ne-a luat destul de mult timp deoarece proiectul va fi dispus pe 4 hectare de teren. Nu aveam cum să o fac mai repede pentru că acolo sunt necesare și locuri de parcare. Demersurile le-am început de toamna trecută dar ne-a luat puțin timp situația cu terenul. Noi aveam acolo doar vreo 2 hectare, am discutat cu cei de la Baza Sportivă ”Constructorul” și au fost de-acord cu proiectul și cu relocarea terenurilor de tenis.a declarat Gabriel Pleșa pentru ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea