Alba Iulia se alătură campaniei ”RomâniaCitește.ro”. Marți, lecturi publice și lansări de carte la UAB. Invitați, Aurel Pantea și Aura Christi

AfisRomaniaCiteste_Universitatea AlbaMarți, la Alba Iulia, va avea loc un eveniment dedicat campaniei naționale de promovare a lecturii ”RomâniaCitește.ro”. Este vorba despre o întâlnire cu doi poeți reprezentativi ai poeziei românești contemporane, Aurel Pantea și Aura Christi. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 14.00, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

RomâniaCitește.ro este o campanie națională de susținere a artei contemporane prin lecturi publice, discuții interactive cu publicul, lansări și expoziții de carte. Această campanie, inițiată de Contemporanul la aniversarea a 135 de ani de existență, vine și la Alba Iulia.

ELIT

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, se alătură acestei campanii și vă invită marți, 22 martie 2016, ora 14.00, în Aula mică a universității (corpul C, etaj I), pentru a vă întâlni cu doi poeți reprezentativi ai poeziei românești contemporane: Aura Christi și Aurel Pantea. Amfitrioana acestui eveniment va fi doamna Mioara Pop, director al Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga„ Alba. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...