Rămâi conectat

Curier Județean

Alba Iulia se alătură campaniei ”RomâniaCitește.ro”. Marți, lecturi publice și lansări de carte la UAB. Invitați, Aurel Pantea și Aura Christi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AfisRomaniaCiteste_Universitatea AlbaMarți, la Alba Iulia, va avea loc un eveniment dedicat campaniei naționale de promovare a lecturii ”RomâniaCitește.ro”. Este vorba despre o întâlnire cu doi poeți reprezentativi ai poeziei românești contemporane, Aurel Pantea și Aura Christi. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 14.00, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

RomâniaCitește.ro este o campanie națională de susținere a artei contemporane prin lecturi publice, discuții interactive cu publicul, lansări și expoziții de carte. Această campanie, inițiată de Contemporanul la aniversarea a 135 de ani de existență, vine și la Alba Iulia.

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, se alătură acestei campanii și vă invită marți, 22 martie 2016, ora 14.00, în Aula mică a universității (corpul C, etaj I), pentru a vă întâlni cu doi poeți reprezentativi ai poeziei românești contemporane: Aura Christi și Aurel Pantea. Amfitrioana acestui eveniment va fi doamna Mioara Pop, director al Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga„ Alba. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea