Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Alba Iulia Music & FIlm Festival revine: între 2 și 4 iulie, Cetatea Alba Carolina se transformă într-o scenă uriașă pentru muzică și film

Publicat

în

Filme cu Oscar în palmares sau alte premii importante la festivalurile de profil, producții românești în care umorul nu moare nici după genericul de final și întâlniri cu unii dintre cei mai îndrăgiți oameni din industria filmului și a televiziunii. Sunt doar câteva dintre momentele cu care Alba Iulia Music&Film Festival (AIMFF) revine în Cetate, între 2-4 iulie, într-o ediție în care râsetele până la lacrimi și tensiunea vor fi la câțiva pași distanță. Piața Cetății, Piața Vestică, Esplanada Obeliscului și Grădina Cetății vor face loc, și de această dată, celor 4 ecrane de proiecție.

„Situația generală din ultimul an ne-a ținut, mai mult, în fața micilor ecrane, departe unii de ceilalți, de aceea, bucuria reîntâlnirii în Cetate, în atmosfera vibrantă creată de Alba Iulia Music&Film Festival, va fi cu atât mai mare. Deși cea de a IX-a ediție a festivalului se va desfășura sub semnul siguranței, într-o formulă mai restrânsă, acest eveniment va marca revenirea la normalul pe care îl așteptăm de atâtea luni. Evident, cu prudență și grijă pentru oamenii din jurul nostru. În acest fel, Primăria municipiului Alba Iulia își continuă misiunea de susținere a unui eveniment care a devenit parte din tradiția culturală a orașului”, spune Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Prima zi de festival va fi un carusel al emoțiilor: de la fascinația pe care publicul o va resimți în fața evoluției cameleonice a unui one-man-show, la râsetele provocate de povestea reală a unor soții de militari sau compasiunea profundă pentru o mamă care și-a pierdut fiul.

Actorul Pavel Bartoș va deschide cea de a IX-a ediție a AIMFF cu Romanian Tradition, o comedie bazată pe o întâmplare reală, petrecută la o nuntă sătească. Debutul său regizoral portretizează povestea a doi studenți care, în încercarea de a respecta toate tradițiile românești de la nuntă,  transformă evenimentul într-un adevărat dezastru. Scurtmetrajul, scris de Bartoș într-o noapte și filmat în 3 zile și 2 nopți, va fi prezentat în deschiderea proiecției Freak Show The Movie, în regia lui  Florin Piersic Jr. Inspirat din spectacolul de teatru omonim, filmul este un one-man-show unic în România, în care publicul va avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor, într-o succesiune halucinantă a personajelor, de la miliardar de carton, la homeless.

Cele două filme vor fi proiectate în prezența regizorilor, așa că se va lăsa cu râsete, ironie și subtilități despre firea umană.

Tot pe umor mizează și regizorul Peter Cattaneo în Military Wives. O comedie despre niște femei obișnuite care, în lipsa soților plecați în Afganistan, își fac singure un cor și iau pe sus topurile britanice de muzică. Miliary Wives „e un film onest despre oameni care se simt bine împreună, râzând”, după cum îl descrie chiar Cattaneo.

De la comedie la dramă sunt doar câțiva pași (la propriu). Madre, al cincilea film al lui Rodrigo Sorogoyen, are ca punct de plecare tensionatul său scurtmetraj, nominalizat la Oscar în 2017, și dezvoltă drama Elenei care și-a pierdut fiul de șase ani. Timp de 2 ore, spectatorii vor pătrunde în mintea și suferința mamei îndurerate și vor înțelege de ce alegerile pe care le face sunt pe cât de greșite, pe atât de ușor de explicat. Rezultă un film intim, în care cuvintele sunt doar pretextul unei torturi interioare.

Considerat de Hollywood Reporter “sexy și original” și descris de Variety drept “un Westworld francez cu actori în loc de roboți”, La Belle Époque este o călătorie în timp, nostalgică și plină de umor, cu Daniel Auteuil și Fanny Ardant. În acest al doilea lungmetraj al său, actorul devenit regizor, Nicolas Bedos, este preocupat de rezistența iubirii și a mariajului în fața trecerii timpului.

A doua zi de AIMFF va aduce în fața publicului un răsfățat al festivalurilor de film. Cu un Oscar, 4 trofee la European Film Awards și alte premii importante în palmares, Another Round (Încă un rând), în regia lui Thomas Vinterberg, este un film emoționant despre curajul de a înfrunta viața treaz.

Încă un rând pentru curajul de a vedea filmul până la sfârșit ar merita spectatorii producției Și atunci, ce este libertatea?, semnată de regizorul Andrei Zincă. Adaptare a nuvelei „Proiecte de trecut”, de Ana Blandiana, filmul ilustrează episodul deportării bănățenilor în Bărăgan, în 1951, avându-i în distribuție pe Olimpia Melinte, Nicodim Ungureanu, Magda Catone, Radu Iacoban. Și Horațiu Mălăele se “reîntoarce” în România comunistă, într-un thriller psihologic desfășurat între București și New York City, în care umorul moare ultimul (dacă moare). Luca, filmul care s-ar putea intitula: “În locul nepotrivit, la momentul nepotrivit”, are în prim-plan un imigrant român care a visat să ajungă cineva, dar a ajuns altcineva. Un figurant în filmul propriei sale vieți de perdant profesionist.

În ziua a doua, organizatorii festivalului vor aduce în fața publicului, în avanpremieră națională, documentarul Blană Bombă, semnat de Claudiu Mitcu. Filmul urmărește patru băieți cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani, membri ai trupei rock fenomen Blană Bombă. Pe parcursul unui an, ei au fost observați și filmați atât pe drumul transformărilor artistice, cât și de-a lungul procesului de maturizare. Premiera documentarului va avea loc în cadrul celei de a XX-a ediții a TIFF.

Tranziția postdecembristă, politica și depășirea propriei condiții fac subiectul filmelor cu care se va încheia cea de a IX-a ediție a AIMFF.

În 2011, când Dan Chișu lansa comedia anului, Ursul, nimeni nu s-ar fi gândit că filmul va fi o premoniție. Zece ani mai târziu, „Nu ne vindem ursul!”, mesajul angajaților Circului de Stat din filmul lui Chișu, pare a fi mai actual ca niciodată. Această comedie, care se transformă, pe parcurs, într-o parodie stângace la adresa tranziției postdecembriste, va fi unul dintre filmele din ultima zi de festival.

Berliner, al patrulea film al lui Marian Crișan, aduce pe ecran o prietenie ciudată între un șofer de tractor dintr-un orășel de provincie și un politician de rang înalt din București, în timpul unei campanii electorale tensionate, într-o satiră despre politică, corupție și valori morale. Filmul a avut premiera internațională la Moscova, unde a fost răsplătit cu premiul Keen Eye.

Publicitate

Martin Eden, cel mai nou film al ambițiosului regizor italian Pietro Martinelli, este o adaptare modernă a romanului omonim al lui Jack London, însă plasată în Italia, în altă epocă. În rolul unui muncitor autodidact, chinuit de aspirații înalte și îndrăgostit de o tânără burgheză, Luca Marinelli „este o forță a naturii”, scrie The Hollywood Reporter. Rolul i-a adus, de altfel, trofeul Copa Volpi pentru Cel mai bun actor, la Festivalul de Film de la Veneția.

Accesul la toate evenimentele din cadrul AIMFF va fi liber pentru public, cu respectarea normelor de siguranță în vigoare.

Programul complet al filmelor și evenimentelor din cadrul festivalului va putea fi găsit, în curând, pe albafilmfest.ro.

Alba Iulia Music & Film Festival este prezentat de TIFF, în organizarea Asociației Film și Cultură Urbană (AFCU) și a Primăriei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul CNC.

Sponsori principali: Banca Transilvania, Azets.

Sponsori: Epson, PMA.

Parteneri de mobilitate: Casa Auto

Parteneri de ospitalitate: Hotel Transilvania, Dante Café & Dine.

Publicitate

Monden-Clubbing

Pregătiri în toi pentru ediția Untold cu numărul șase | Au început înscrierile pentru voluntari

Publicat

în

Cu toate amenințările celui de-al patrulea val de Covid-19 din septembrie, organizatorii Untold trag din greu pentru ca dea șasea ediție Untold să se desfășoare în cele mai bune condiții. La începutul lunii iulie, Serbia a găzduit festivalul EXIT unde au participat peste 15000 de oameni, iar studiile ulterioare au arătat ca nu au existat persoane infectate cu virusul Covid-19.

Săptămâna trecută, la Cluj, a avut loc la o întâlnire de lucru, găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, alături de autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului. La ședință au participat reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Direcției de Sănătate Publică Cluj, Oficiului pentru Protecția Consumatorului Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, STS și SRI. În timpul întâlnirii au fost dezbătute măsurile de sănătate și siguranță care vor fi aplicate în timpul evenimentului, dar și modalități de a face accesul controlat în perimetrul festivalului.

Electrica Furnizare Discount

Organizatorii festivalului UNTOLD colaborează intens cu reprezentanții autorităților în această perioadă pentru a implementa toate soluțiile și măsurile necesare, astfel încât iubitorii festivalului să participe la o ediție excepțională, în deplină siguranță.

*S-a dat start pentru înscrierea voluntarilor

Untold îți oferă șansa să trăiești experiențe unice de festival dintr-o altă perspectivă decât cea a festivalierului și recrutează peste 1000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a luidavid Guetta, Martin Garrix sau Dj Snake. Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe site-ul www.untold.com.

Informații prețioase pentru cei care vor aplica ca volunatri:
1. Cazarea și transportul nu pot fi asigurate de către organizatori.
2. Intervalul de vârstă pentru programul de voluntariat UNTOLD 2021 este de 16-35 de ani (trebuie să ai impliniți 16 ani în 05.09.2021).
3. Programul de voluntariat UNTOLD 2021 se adresează exclusiv cetățenilor români, conform legii în vigoare până la acest moment.
4. Repartiția pe departamente se va face atât în funcție de dorința și abilitățile tale, cât și de necesitatea departamentelor.
5. Activitatea ta va începe în funcție de nevoia departamentamentului la care aplici. Primul departament care își va începe activitatea, va fi cel mai devreme cu o săptămână înainte de festival, urmând ca și celelalte departamente să intre treptat până în prima zi a festivalului.
6. Va trebui să fii la Cluj cu o zi înainte să-și înceapă departamentul din care faci parte activitatea, pentru a încheia procedura legală de semnare a actelor și a parcurge trainingul care îți este asignat.
7. Turele tale vor fi de 6 ore (dacă ai sub 18 ani nu vei putea activa în turele de noapte) rămânând ca în restul timpului să ai posibilitatea să te bucuri de tot ceea ce oferă festivalul.
8. Cei care ne-ați ajutat în anii trecuți, veți avea prioritate în procesul de selecție și veți fi trimiși în departamentul pe care vi-l doriți.
9. Pentru că punem în prim plan, atât siguranța voastră cât și a publicului, noi ca și echipă de organizare dorim să reprezentăm un risc cât mai scăzut. În acest sens vă recomandam sa va vaccinați cu schema completă și 10 zile după rapel până la data de 05.09.2021 pentru a va proteja atât pe voi cât și pe cei din jur.

Lucian Danciu

Citește mai mult

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 23 – 30 iulie 2021

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 23-30 iulie 2021. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Jungle Cruise 3D / Croazieră în junglă Avanpremiera

Regia: Jaume Collet-Serra

Cu: Dwayne Johnson, Emily Blunt

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 132 min

Rating: AP 12

Acțiunea este plasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcațiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland.

Joi 20:40

 Wrath of Man / Wrath of Man – Furia unui om periculos

Regia: Guy Ritchie

Cu: Jason Statham, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany

Publicitate

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 123 min

Rating: N 15

După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi inițial un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos și letal

Vineri 15:40; 21:15

Sambata pana Miercuri 15:10; 20:40

Joi 15:10

 Snake Eyes: G.I. Joe Origins / G.I. Joe: Snake Eyes

Regia: Robert Schwentke

Cu: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weavingt

Publicitate

Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller

Durată: 126 min

Rating: AP 12

G.I. Joe: Snake Eyes îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna.

Vineri 20:40

Sambata pana Joi 21:00

 Old / Old: Prizonierii timpului

Regia: M. Night Shyamalan

Cu: Thomasin McKenzie, Embeth Davidtz, Rufus Sewell, Abbey Lee, Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Vicky Krieps

Gen Film: Drama, Mister, Thriller

Publicitate

Durată: 105 min

Rating: N15

O familie aflată în vacanță într-o zonă tropicală realizează că plaja izolată pe care se opresc pentru relaxare preț de câteva ore le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viața la o singură zi.

Vineri 18:35

Sambata pana Joi 20:20

 The Croods: A New Age 3D / Familia Crood: Vremuri noi

Regia: Joel Crawford

Cu: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Leslie Mann, Peter Dinklage

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 100 min

Publicitate

Rating: AG

Familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Mai există una!

Dublat: Vineri 12:30

Sambata pana Joi 12:40

 Escape Room: Tournament of Champions / Scapă, dacă poți 2! Turneul campionilor

Regia: Adam Robitel

Cu: Taylor Russell, Logan Miller, Thomas Cocquerel, Holland Roden, Indya Moore, Isabelle Fuhrman

Gen Film: Actiune, Aventuri, Horror, Thriller

Durată: 93 min

Rating: N 15

Publicitate

Scapă, dacă poţi 2!: Turneul Campionilor este continuarea thrillerului psihologic de mare succes care a terifiat audienţa la nivel mondial.  În acest cadru, şase oameni se află blocaţi fără voia lor într-o altă serie de camere de evadare, descoperind cu încetul ce au în comun pentru a supravieţui …şi descoperind că deja au jucat cu toţii acest joc.

Vineri 16:30

Sambata pana Joi 18:15

 Space Jam: A New Legacy / Space Jam: O nouă eră

Regia: Malcolm D. Lee

Cu: Zendaya, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Gabriel Iglesias, LeBron James

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie

Durată: 121 min

Rating: AG

Bine ați venit la Meciul Secolului! Campion de baschet și icon global, LeBron James, merge într-o aventură epică, atemporală alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee și o echipă inovatoare de filmare, inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter. Această călătorie de transformare are loc la intersecţia a două lumi care dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor. Când LeBron și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit, LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizaţi ai AI pe teren: un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut.

Publicitate

Dublat: Vineri 11:45

Sambata pana Joi 13:20

 Luca 3D

Regia: Enrico Casarosa

Cu: Maya Rudolph, Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Giacomo Gianniotti, Jim Gaffigan

Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie

Durată: 100 min

Rating: AG

Luca, un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret profund ținut: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului.

Dublat: Vineri 13:30

Publicitate

Sambata pana Joi 13:00

 Luca

Regia: Enrico Casarosa

Cu: Maya Rudolph, Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Giacomo Gianniotti, Jim Gaffigan

Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie

Durată: 100 min

Rating: AG

Luca, un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret profund ținut: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului.

Dublat: Vineri 14:20

Sambata pana Joi 16:00

Publicitate

Black Widow 3D / Văduva neagră

Regia: Cate Shortland

Cu: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz

Gen Film: Actiune, SF, Thriller

Durată: 138 min

Rating: AP 12

Natasha Romanoff, maestră în spionaj și infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine super-eroina Văduva neagră. Acțiunea filmului are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha se simte forțată să își confrunte trecutul.

Vineri 18:15

Sambata pana Joi 17:45

 Fast & Furious 9 3D / Furios și iute 9

Publicitate

Regia: Justin Lin

Cu: Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster

Gen Film: Actiune, Aventuri, Crima, Thriller

Durată: 146 min

Rating: AP 12

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

Vineri 14:40; 17:40

Sambata pana Joi 14:50; 18:00

 

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Publicitate

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.

Citește mai mult

Monden-Clubbing

Untold, festivalul la care intri gratis dacă donezi sânge | Caravana mobilă, prezentă în 11 orașe din România

Publicat

în

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România.

În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România.

*Caravana mobilă, prezentă în 11 orașe din România

Ca și în anii precedenți, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.

BUCURESTI: 17, 18 IULIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE

CONSTANȚA: 24, 25 IULIE, PLAJA NEVERSEA

TÂRGU-MUREȘ: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIAȚA TINERETULUI

SIBIU: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIETONALUL MAGAZINULUI DUMBRAVA, PIAȚA MARE

ORADEA: 7,8 AUGUST, PIAȚA UNIRII

PLOIEȘTI: 14, 15 AUGUST, PALATUL CULTURII

CRAIOVA: 14,15 AUGUST, PIAȚA MIHAI VITEAZUL

Publicitate

IAȘI: 21, 22 AUGUST, IULIUS MALL

TIMIȘOARA: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII

BRAȘOV: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII

CLUJ-NAPOCA: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA EROILOR

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România. Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

„Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți! „, a declarat EDY CHEREJI, director de comunicare UNTOLD.

„În România e nevoie constantă de sânge, iar unul dintre cele mai simple moduri de a avea un impact pozitiv este să donăm. Noi, la Kaufland România, credem că implicarea face diferența, așa că de șase ani ne unim forțele cu festivalurile UNTOLD și Neversea pentru a aduce cât mai mulți donatori în rețeaua Blood Network. Donarea de sânge este o super putere pe care o avem mulți dintre noi și împreună putem face mult bine în jurul nostru.”, este de părere ANNA-KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.  Campania Blood Network a însemnat până acum peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca.

Lucian Danciu

Publicitate
Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2021 Ziarul Unirea