Rămâi conectat

Curier Județean

ALBA IULIA: Circulație restricționată pe un sens la podul din Partoș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această dimineață, la ora 4.00, au început lucrările de reparare a drumului de la intrarea pe podul din Partoș. În prezent se intervine pe sensul de mers Alba – Sebeș. Circulația se desfășoară în condiții de lucru, cu semaforizare corespunzătoare.

Cu toate că timpul estimat pentru aceste reparații a fost pentru întreg weekend-ul, reprezentanții Newamport Compani au anunțat că se dorește finalizarea intervențiilor în această seară.

Potrivit reprezentanților administrației locale, sistemul rutier a fost decopertat la adâncimi variabile între 0,8 și 1 m și s-a intervenit cu blocaj de piatra brută – izolat și cu piatră spartă iar ulterior se vor așterne două straturi de mixtură asfaltica. Lungimea totală a porțiunii de drum pe care se lucrează este de 160 ml. După ce asfaltul se va răci, se va interveni pe cealalta bandă de circulație pe sensul de mers Sebeș – Alba.

Pentru a evita aglomerarea acestui tronson de drum, șoferii pot alege și ruta ocolitoare Drâmbar – Ciugud – Oarda iar în cazul deplasării spre Sibiu, ruta Teleac – Berghin – Cunța.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea