Rămâi conectat

Societate

Alba Iulia are talente. Miruna Bianu a obţinut locul I la Festivalul Internaţional de Artă „Trixie 2012” din Bulgaria

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia se poate mândri că…are veritabile talente!!! Una dintre cele mai tinere interprete din oraş, Miruna Bianu, în vârstă de doar 16 ani, ne-a reprezentat în perioada 20-25 august la Festivalul Internaţional de Artă „Trixie 2012”, ce a avut loc în Balchik-Bulgaria.

Festivalul a avut în componenţă mai multe secţiuni (muzică pop-jazz, pictură, coregrafie, fotografie şi folclor) iar Miruna a concurat cu tineri talentaţi din ţări precum Malta, Germania, Turcia, Rusia, Bielorusia sau Ucraina. La secţiunea de muzică pop-jazz, la care a participat  tânăra talentată, a avut de interpretat 2 piese, una românească şi una internaţională. Bineînţeles, ea şi-a ales piesele (Christina Aguilera – Impossible şi Laura Stoica – Mai frumoasă) care să îi scoată vocea cât mai bine în evidenţă, reuşind astfel să impresioneze juriul şi să obţină locul I.

Miruna Bianu (Mirw) este elevă a Şcolii de Artă şi Meşteşuguri, din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba , şi este îndrumată de doamna prof. Marinela Popa.

Amintim că Miruna a obţinut în luna iunie a.c. locul I la festivalul concurs „Pop Star” de la Arad şi premiul II la Festivalul de muzică uşoară „Vocile Cetăţii”, desfăşurat în luna mai la Alba Iulia.

Miruna nu se opreşte aici! Ea ne va reprezenta, în perioada 26-30 septembrie, la un alt concurs internaţional în Estonia, iar în luna noiembrie la Festivalul „Mini Megastar”, ce va avea loc la Bucureşti. De asemenea, mai amintim că ea face parte şi din trupa celebrului compozitor albaiulian Marius Moga şi a lui Dan Roşu, formată din 10 tinere talente din Alba Iulia.

Iată ce ne-a declarat Miruna la întoarcerea acasă:

„A fost foarte, foarte frumos ! Oamenii au fost extrem de primitori, m-am simţit extraordinar, mi-am făcut prieteni…!
Premiul acesta înseamnă foarte mult pentru mine, fiind un concurs internaţional şi observând cu câtă atenţie a fost organizat. Tot ce au scris în programul concursului s-a îndeplinit. M-a ambiţionat foarte mult, şi în cele din urmă am reuşit. Vreau să mulţumesc doamnei profesoare Marinela Popa pentru tot ceea ce a făcut pentru mine şi pentru toate lucrurile pe care le-am învăţat de la ea, şi nu în ultimul rând, familiei mele care mă susţine şi este alături de mine mereu!”

Noi te felicităm Miruna, şi îţi urăm mult, mult succes pe mai departe!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea