Rămâi conectat

Curier Județean

”Alba în magia Crăciunului”: Fanfara lui Moș Crăciun în concert, în Piața Cetății din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Festivalul “Alba în magia Crăciunului” aduce noi surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Dacă an de an, Moş Crăciun este primit cu cântece pentru a fi cât mai generos, această iarnă a venit rândul Moşului să încânte audienţa cu unele dintre cele mai frumoase colinde româneşti şi internaţionale.

Spiriduşii lui care formează “Fanfara lui Moş Crăciun” vor fi prezenţi vineri, 21 decembrie de la orele 18.00 în Piaţa Cetăţii cu un concert cu muzică specifică sărbatorilor de iarnă. Partitura de sărbători a Moşului îi va bucura pe cei prezenţi şi duminică, 23 decembrie de la 17.30 cu un mini concert de colinde tradiţionale susţinut de cunoscuta interpretă de folclor Marinela Baba şi invitaţii ei.

Organizatorii – Primăria municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba, vă aşteaptă să vă bucuraţi de sunetul sărbătorilor de iarnă la Festivalul “Alba în magia Crăciunului”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea