Rămâi conectat

Curier Județean

ALBA: Au fost stabiliți câștigătorii licitațiilor din programul ”Laptele și cornul” – contracte de 4,9 milioane de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consiliul Județean Alba va încheia contracte cu o valoare totală de 4,9 milioane de lei cu firmele Albalact SA, GTPD SA și Farkas Trans SRL care au câștigat licitațiile pentru aprovizionarea cu produse lactate și produse de panificație pentru elevii din clasele I- VIII din învățământul de stat și privat și copiii preșcolari din grădinițe, pe anul școlar 2012-2013.

Vor beneficia de programul ”Cornul și laptele” (potrivit anexelor din documentațiile licitațiilor) 36.892 de copii dintre care 7.160 – preșcolari, 15.594 – elevi în clasele I-IV și 14.138 – elevi în clasele V-VIII.

Oferta câștigătoare pentru produse lactate este de 3.311.501 lei, iar pentru produsele de panificație de 1.603.904 (cu aproximativ 20% mai puțin decât valoarea estimată). Contractele au fost împărțite pe loturi iar în cazul produselor de panificație primul lot a fost câștigat de GTPD SA (contract de 435.392 de lei) iar loturile 2-8 de firma Farkas Trans SRL (contract de 1.168.512 de lei).

Licitațiile au fost lansate în luna iulie a acestui an iar câștigătorii ar fi trebuit să fie desemnați în luna septembrie însă termenul a fost amânat de comisia de evaluare a ofertelor care a solicitat clarificări firmelor participante.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea