Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ALBA: 23 de șoferi au fost ”taxați”, joi, pentru depășire neregulamentară

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 10 septembrie a.c., poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru combaterea încălcării normelor rutiere privind depăşirea.

La acţiunea care s-a desfășurat pe principalele artere rutiere ale judeţului, au participat poliţişti ai Serviciului Rutier Alba, ai birourilor şi compartimentelor rutiere de la subunităţi precum şi poliţişti din structurile de ordine publică, desemnaţi să efectueze activități de poliție rutieră.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Poliţiştii au depistat şi sancţionat contravențional 268 de conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, dintre aceştia 23 fiind sancţionaţi pentru depășiri neregulamentare. Totodată, au fost reţinute 28 de permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 48.580 lei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor. Depăşirea neregulamentară, alături de viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor de trafic şi indisciplina pietonilor reprezintă cauze principale ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice”, reamintește purtătorul de cuvânt Luminița Prodan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea