Rămâi conectat

Curier Județean

AJOFM Alba : 3,82% – Rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Alba în luna noiembrie 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul lunii noiembrie 2020, rata şomajului înregistrat la nivelul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba a fost de 3,82%, cu 0.03 pp mai mare decât cea din luna anterioară.

Numărul total de şomeri înregistrați la finele lunii noiembrie, 6429 persoane, a crescut cu 38 persoane faţă de cel de la finele lunii anterioare. Din totalul şomerilor, 2729 au fost şomeri indemnizaţi şi 3700 neindemnizaţi.
Pe medii de rezidență, numărul şomerilor la finele lunii noiembrie se prezintă astfel: 2461 şomeri provin din mediul urban şi 3968 şomeri provin din mediul rural.

Cei mai mulţi şomeri aveau între 40 – 49 de ani (26,30%), urmaţi de cei din grupa de vârstă 30-39 de ani (19,39%), la polul opus aflându-se persoanele între 25 – 29 de ani (6,08%).

Structura şomajului pe grupe de vârstă la finele lunii octombrie 2020 se prezintă sugestiv astfel:

Referitor la structura şomajului după nivelul de instruire, şomerii cu studii gimnaziale şi cei cu nivel de instruire primar au o pondere însemnată în totalul şomerilor înregistraţi în evidenţele AJOFM Alba (65,65%). Şomerii cu nivel de instruire liceal şi postliceal reprezintă 27,39% din totalul şomerilor înregistraţi, iar cei cu studii universitare 6,96%.

Serviciul Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea