Rămâi conectat

Curier Județean

AJOFM Alba: 200 de LOCURI de MUNCĂ sezonieră în Spania, la ambalat fructe și verdețuri. Program, salariu și cum pot aplica cei interesați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba anunță că ANOFM oferă 200 locuri de muncă vacante pentru muncă sezonieră în Spania, ambalat fructe și verdețuri (regiunea Lérida), prin Serviciul de Ocupare EURES Romania.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.

Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este       1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 600 – 1400 și după masa 1500 – 2300. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală „apt pentru muncă”, copie act studii, CV la compartimentul EURES (consilier EURES – Simona Iosep) din cadrul AJOFM Alba, Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel. 0742.281.887.

Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară, transmite AJOFM Alba.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea