// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Aiudeanul Szabolcs Szekely, iarăși în Arad, la Național Sebiș

Atacantul aiudean Szabolcs Szekely a revenit în Arad, dar nu la “Bătrâna Doamnă”, ci la divizionara terță Național Sebiș, viitoare colegă de serie în stagiunea viitoare cu Metalurgistul Cugir și, poate, Industria Galda de Jos.

Experimentatul vârf în vârstă de 33 de ani a promovat acum trei sezoane cu UTA Arad în Liga a 2-a, iar peste șase luni, în 2016, a trecut la Performanța Ighiu. După despărțirea de conjudețeni, S. Szekely a mai îmbrăcat tricourile altor divizionarele terțe, respectiv CNS Cetate Deva și CSM Lugoj (până în vara aceasta). În această perioadă, aiudeanul a început pregătirea la echipa din Hunedoara, însă a acceptat ulterior oferta venită dinspre Călin Cojocaru. În schimb, la Deva au poposit recent alți doi foști echipieri ai Performanței, Fetița și Circov, la CNS Cetate Deva mai activând Boldea și R. David și ei cu trecut în curtea Ighiului ce se pregătește acum să spună “adio” oficial Ligii a 3-a, după 3 ani de activitate.

Dan HENEGAR