Aiudeanul Ruben Ciungan a trecut de prima preselecţie la „Vocea României”, organizată la Cluj-Napoca

Ruben CiunganAiudeanul Ruben Ciungan, despre care nu cu mult timp în urmă vă spuneam că a obţinut locul I la Olimpiada Naţională de Muzică – Canto Clasic, asigurându-şi astfel locul la orice conservator din ţară fără examen de admitere, vine cu o nouă surpriză. Dornic să-şi pună în valoare talentul, acesta a făcut primul pas spre emisiunea televizată „Vocea României” şi a trecut de prima etapă, organizată zilele trecute la Cluj-Napoca. Tânărul a reuşit să impresioneze cu vocea lui şi va merge astfel la preselecţiile de la Bucureşti.

„My way”  a lui  Frank Sinatra şi “Copacul” din repertoriul lui Aurelian Andreescu sunt piesele cu care Ruben a demonstrat în faţa juriului de la Cluj-Napoca că are ceva de spus în muzică şi că…”doar vocea contează”.  Recent absolvent al Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia, baritonul Ruben Ciungan nu este la prima sa performanţă. El a câştigat locul I anul acesta la Olimpiada Naţională de Muzică, secţiunea Canto Clasic, şi în urmă cu doi ani, locul II, la aceeaşi olimpiadă. În plus, este cunoscut deja de la evenimentele locale, în cadrul cărora a susţinut mai multe concerte alături de colegii lui de la Liceul de Muzică.

Cel care îl îndrumă şi îl învaţă tainele muzicii este tenorul Ioan Chiciudean, profesor la liceul unde Ruben a absolvit. Dacă va reuşi să treacă de preselecţiile din Bucureşti, să întoarcă faimoasele scaune ale antrenorilor Loredana, Marius Moga şi Smiley,  Ruben va avea șansa unică de a începe construirea unei cariere adevărate. Rămâne de văzut dacă aiudeanul va reuşi să impresioneze o sală întreagă şi juraţii.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

Horia 14 iunie 2014 at 13:53

Ai uitat de Brenciu , vaaaai cum sa uiti de Horrria Brenciu , lasand gluma la o parte felicitari Ruben si mult noroc in continuare !

Horea 14 iunie 2014 at 14:10

@Horia (de ce tocmai Horia?)

„… vaaaai cum sa uiti de Horrria Brenciu …”

Nu, n-a uitat de Brenciu!
Din păcate el nu mai lucreaza in PRO-TV.

Cât despre Ruben, normal ca-i urăm sa ajungă cat mai departe pe drumul carierei muzicale.

Horia 15 iunie 2014 at 0:06

Speram la un duet Ruben&Brenciu la Alba dar nici cu Ruben&Moga nu mi-ar fi rusine 😀 oricum datorita lui Ruben voi urmari acest sezon

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...