Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aiudeanul Andrei Cordea, assist pentru FCSB, în prima rundă a Superligii | Gh. Grozav, Bic și Fl. Ilie – integraliști

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima rundă a Superligii, aiudeanul Andrei Cordea și-a trecut în cont un assist pentru FCSB. Fotbalistul de bandă dreapta a intrat la pauza întâlnirii de la Tg. Jiu, FCU Craiova – FCSB, scor 1-3 (0-2), și a pasat perfect pentru Edjouma (60), care a îndeplinit o formalitate din careul mic.

A mai fost un duel între conjudețeni încheiat nedecis pe “Ilie Oană”, Petrolul Ploiești – “U” Cluj, scor 1-1 (1-1), cu integraliști în ambele distribuții: albaiulianul Gheorghe Grozav, la gazde, respectiv abrudeanul Ovidiu Bic, la “șepcile roșii”. Toate cele 90 de minute ale etapei inaugurale le-a bifat și Florin Ilie, fundașul din Cetatea Marii Uniri (ex-“U” Cluj), pentru nou-promovata Poli Iași (0-2, în “Gruia”, cu CFR Cluj). Rezerve neutilizate au rămas portarul Dinu Moldovan (la Sepsi Sf. Gheorghe, remiză albă în “Giulești) și atacantul Nicolae Carnat, originar din Mihalț, revenit sub comanda “Regelui” Gheorghe Hagi (campioana Farul Constanța a învins, 1-0, la Sibiu, pe Hermannstadt).

Comparativ cu ediția anterioară, în circuit nu se mai regăsesc momentan aiudeanul Raul Șteau (s-a despărțit de UTA Arad) și jucătorul de bandă stânga Răzvan Trif (din Jidvei), care a plecat de la Universitatea Cluj, pentru care nu evoluase deloc în acest an (s-a transferat în iarnă de la CS Mioveni).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea