Aiudean reţinut pentru că a furat din locuinţa binefăcătorului său

Un bărbat de 35 de ani din Aiud a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, de către poliţiştii din Aiud, pentru că în perioada 24-25 iunie 2012, i-a furat unui pensionar de 86 de ani, pentru care prestase înainte diferite munci, agoniseala de-o viaţă.

Victima a anunţat Politia Municipiului Aiud, marţi, 26 iunie, imediat ce a observat dispariţia celor 8.000 de lei pe care îi ţinea pentru zile negre.

ELIT

Potrivit IPJ Alba, în urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale la scurt timp de la sesizare a fost identificat principalul suspect de comiterea furtului, M.I., de 35 de ani din Aiud care cunoscând gospodăria victimei, întrucât a mai lucrat pentru aceasta, a sustras suma de bani, păstrată de victimă într-o anexă a locuinţei.

Faţă de suspect, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca M.I. să fie sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a Instanţei de Judecată şi Arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Pensionarul a avut noroc, întrucât poliţiştii au reuşit să recupereze în proporţie de 80 % suma furată, şi să o returneze victimei. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului precum şi în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136