Rămâi conectat

Cultură Educație

AIUD: Tabăra Internaţională de Creaţie pentru Tineret Inter-Art, la a VIII-a ediție

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

interart_tabaracopii_2013În perioada 10-20 iulie a.c., la Aiud, va avea loc a VIII-a ediţie a Taberei Internaţionale de Creaţie pentru Tineret Inter-Art, organizată de Fundaţia Inter-Art, Primăria şi Consiliul Local Aiud, Consiliul Judeţean Alba, Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud și Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Asociaţia Echange & Partage, Franța.

Eveniment unic în peisajul artei contemporane dedicat tinerilor artiști plastici, tabăra se desfășoară sub forma unor ateliere de creație, cu participarea unor profesori de specialitate și a unor valoroși artiști plastici. Manifestarea mai cuprinde expoziții de artă, spectacole de teatru, vizitarea Aiudului și a zonei Rimetea, întâlniri cu artiști, prezentări de artă, seri tematice. Vor participa tineri artiști din Bulgaria, Portugalia, Ungaria și România.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 10 iulie, ora 18.00, la Primăria Municipiului Aiud. Din programul evenimentului mai fac parte: vernisajul expoziţiei Mihaela Bako & Sandor Albert (vineri, 12 iulie, ora 17.00, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu“ Aiud); Teatrul Skepsis – Comedia Dell Arte (vineri, 12 iulie, ora: 17.30), la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu“ Aiud; expozitia de închidere (vineri, 19 iulie), ora 18.00), la Galeriile „Inter-Art” Aiud.

Zilnicm între orele 9.00 – 12.00 și 15.00 – 18.00 se desfășoară ateliere de creație: Colografie, linogravură, icoane și modelaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea