AIUD: Activitatea comercianților ambulanți SUSPENDATĂ pentru 14 zile, număr redus de participanți la oficierea căsătoriilor și înmormântărilor, printre noile măsuri adoptate

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud întrunit vineri, 16 octombrie 2020, a adoptat o serie de noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, printre care supendarea activității comercianților ambulanți pentru 14 zile și limitarea numărului de persoane care participă la cununii și înmormântări.

Astfel, se suspendă pentru 14 zile activitatea pieței în privința comercianților ambulanți, care se desfășura în mod tradițional în zilele de joi.

Activitatea Pieței Agroalimentare „Dr. Constantin Hagea” își va desfășura activitatea în program normal, cu un circuit special organizat de către Biroul Administrația Pieței astfel încât să se reducă aglomerarea și să fie respectate măsurile de distanțare fizică atât pentru cumpărători, cât și pentru comercianți.

Numărul maximum de persoane care pot participa la evenimente, altele decât cele reglementate prin lege, pentru următoarele 14 zile, este de:

– la oficierea căsătoriilor civile, pot participa maximum 10 persoane, în spațiul special amenajat din interiorul Primăriei municipiului Aiud (Sala de Căsătorii) și maximum 20 de persoane în orice spațiu deschis;
– la oficierea înmormântărilor pot participa maximum 20 persoane.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419