// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Agent șef adjunct al Poliției Rutiere Alba, acuzat că a tamponat trei mașini și a fugit de la locul faptei, în Timișoara: Polițistul mirosea a alcool și a refuzat testul etilotest

Acuzații grave pe numele unui polițist în vârstă de 39 de ani din județul Alba, acesta fiind cercetat de colegii lui timișoreni, după ce a tamponat trei mașini parcate în orașul de pe Bega și a fugit. Omul legii a fost prins în localitatea Covaci.

Bărbatul de 39 de ani a fost observat de mai mulți locuitori ai satului Covaci, de lângă Timișoara. Conducea haotic, iar mașina era avariată serios. Au încercat să îl oprească și apoi au plecat în urmărirea lui prin sat și au sunat la 112.

Polițiștii de la rutieră au plecat și ei în urmărirea șoferului fugar și au dat de el la ieșirea din localitate. Au aflat că șoferul este agent șef adjunct în cadrul Poliției Rutiere Alba și că, înainte de a ajunge în Covaci, a tamponat trei autoturisme parcate pe strada Leandrului din Timișoara.

Bărbatul mirosea a alcool, spun oamenii legii, însă a refuzat să sufle în etilotest. El s-a ales acum cu dosar penal pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

Sursa Tion.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Agent șef adjunct al Poliției Rutiere Alba, acuzat că a tamponat trei mașini și a fugit de la locul faptei, în Timișoara: Polițistul mirosea a alcool și a refuzat testul etilotest

  1. ?? 03.06.2018 la 12:29

    Numele , sau unii sunt fara identitate !

  2. orlandu 03.06.2018 la 17:39

    Si nu i au pus catusele?

  3. spetsnaz 03.06.2018 la 18:29

    Paznic lupul la oi,…..asa si ăsta. La circulatie si se urca beat,la volan. La cati,o fi luat carnetele,ptr.asemenea fapte ? Dar ptr.ca in Romania domneste MAFIA SI CORUPTIA,VA SCAPA….