Rămâi conectat

Actualitate

AFM anunță startul celei de-a treia runde de atragere de fonduri pentru programul ”Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AFM anunță startul celei de-a treia runde de atragere de fonduri pentru programul ”Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”

AFM anunță startul celei de-a treia runde de finanțare pentru conectarea la apă și canalizare a familiilor cu venituri reduse.

Suma alocată este de 653,6 milioane de lei, iar cererile se pot depune începând cu 4 decembrie

Măsura vizează sprijinirea familiilor și persoanelor singure cu venituri sub salariul minim pe economie pentru plata cheltuielilor de branșare/racordare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare.

Solicitanții sunt operatorii de servicii de utilități publice din sectorul de apă/apă uzată, care trebuie să încheie parteneriate cu unități administrativ-teritoriale sau asociații de dezvoltare intercomunitară.

Valoarea maximă eligibilă a proiectului este de 1.900 euro/gospodărie, iar finanțarea este de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere pentru alimente 2023: LISTA actualizată a magazinelor în care pot fi folosite cardurile sociale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vouchere pentru alimente 2023: LISTA actualizată a locurilor în care pot fi folosite cardurile sociale O nouă listă a magazinelor în care pot fi folosite voucherele sociale a fost publicată de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. MIPE urmează a vira, în prima jumătate a lunii decembrie 2023, ultima tranşă de bani din acest an […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare