AFC Unirea 1924 Alba Iulia s-a calificat în finala Cupei Federaţiei la juniori B!

Echipa de juniori B a AFC Unirea 1924 Alba Iulia s-a calificat în finala Cupei Federaţiei, partidă care se va disputa sâmbătă, 6 iunie, ora 16.00, la Buftea, după ce a câştigat, în stil italian, primele două jocuri disputate în cadrul etapei semifinale de la Oradea.

„Alb-negrii” sunt siguri de prezenţa în ultimul act, indiferent de rezultatele de miercuri, întrucât au acumulat 6 puncte, iar oponenţii din grupa de Oradea nu-i mai pot depăşi în ierarhie.

ELIT

Cealaltă grupă semifinală se desfăşoară la Galaţi, reunind echipele Oţelul Galaţi, Liceul Tehnologic „Victor Frunză”, Atletic Bradu şi Ceahlăul Piatra Neamţ, câştigătoarea aflându-se miercuri. „Să joci o finală naţională reprezintă o performanţă notabilă. Noi ne bucurăm în primul rând de faptul că o parte dintre aceşti jucători au făcut deja pasul spre echipa de seniori”, a menţional Mihai Dăscălescu (antrenorul echipei de Liga a V-a, deja promovată în Liga a IV-a).
*Cătălin Suciu a „recidivat” din punctul cu var
Tinerii unirişti au învins pe rând pe LPS Bihor, scor 1-0 (0-0), gol marcat din penalty de portarul-specialist Cătălin Suciu (la fel a făcut şi la etapa de zonă de la Tg. Mureş), respectiv pe LPS Satu Mare, scor 1-0 (1-0), reuşită semnată de Denis Dup. „Dedicăm această calificare autorităţilor locale! Am dovedit că merită să se investească în tinerii din Alba Iulia pentru că aici există talente fotbalistice. În ultimul joc, unul ce nu are nicio miză o să utilizez doar jucătorii din 1999”, a declarat Vasile Ursu (antrenorul juniorilor B).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...