Rămâi conectat

Sport

Adrian Mutu: Am câştigat un jucător, pe Stanciu, care e cel mai bun în momentul de faţă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adrian Mutu, fostul decar al naționalei, a spus, recent, că România a câștigat un jucător în meciul cu Lituania, pe Nicușor Stanciu, marcatorul singurului gol.

Nicusor Stanciu Romania 2Mutu s-a arătat încântat despre forma bună pe care o traversează fostul unirist Nicușor Stanciu, dar speră că presiunea să nu-i afecteze evoluțiile.

„Am câştigat un jucător, pe Stanciu, care e cel mai bun în momentul de faţă. Le-am mai spus jucătorilor care îl iau că acel număr are două tone. E greu, sper să-l ducă la nivelul pe care l-am dus atât eu, cât mai ales Hagi. Sper să nu-l umflăm, să rămână cu picioarele pe pământ, e un 10 complet. Eu am fost un nouă jumătate, eu nu am fost 10”, a afirmat Mutu.

Citește și Nicuşor Stanciu, debut de „10” în echipa naţională a României, cu golul victoriei! „Tricolorii” au învins Lituania cu 1-0

Nicușor Stanciu a avut un debut de senzație la echipa națională, marcând golul victoriei în partida amicală disputată la Giurgiu și câștigată de România, 1-0 cu Lituania.

Citește și Antrenament oficial pentru „tricolori” pe stadionul CFR-ului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea