ADR Centru și-a ”tras” jeep

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Moda achiziției de jeep-uri ”lovește” rând pe rând instituțiile și agențiile statului. Șefii acestora au aflat, se pare, că în ziua de azi, dacă ”descaleci” din jeep ești tratat cu mai multă seriozitate, asta dacă nu cumva chiar este necesară o astfel de mașină pentru deplasări în interes de  serviciu pe drumuri pline de gropi încă neatinse de ”binefacerile” fondurilor europene, guvernamentale sau din alte surse.

Ca să fie în pas cu moda (sau din alte motive), cei de la ADR Centru ”au pus” și ei urgent de-o licitație iar acum pot să se mândrească deoarece au intrat în rând cu lumea și au în curte un ”vehicul cu tracțiune integrală” de 60.000 de lei, numai bun să bată în lung și-n lat drumurile regiunii.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Lăsând la o parte faptul că deși contractul s-a încheiat la data de 10 decembrie 2012, anunțul de atribuire a fost publicat după mai bine de 2 săptămâni, respectiv în 27 decembrie 2012, un alt fapt interesant este că la licitație s-a prezentat un singur ofertant (se pare că este criză mare printre dealer-ii de autoturisme), care a dat un preț cu aproximativ 6% mai mic decât cel estimat și evident că a ”câștigat” licitația.

În final, chiar dacă este vorba despre o agenție unde nu se pune problema lipsei banilor și nu e cazul să se facă economii, rămâne valabilă, totuși, întrebarea: a fost necesară această achiziție pentru ”păstrarea aparențelor” sau a fost determinată de starea drumurilor din județele care compun Regiunea Centru, fiind de natură să asigure confortul reprezentanților ADR când se deplasează în teritoriu?

Foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Adevar graeste ziarista Unirii 10 ianuarie 2013 at 13:52

Acesta e adevarul pur sange despre jeep la toate institutiile.Azi 10.1.2013 in jurul amiezii prin centru Sebesului venea jepul IPJ-ULUI cu nr….de MAI in care era doar soferul.La toti li greu !

T. Nemes 10 ianuarie 2013 at 21:00

Ar trebui sa verifice cineva fondurile acordate societatilor comerciale de catre ADR. Ar avea o surpriza extrem de interesanta. Numai apropiati ai ADR, liberali sau acoliti de-ai lor au beneficiat de ele. Dar de licitatiile trucate, „cu dedicatie„, de ce nu mai scrieti nimic ?

I.L.Maria 10 ianuarie 2013 at 21:21

ADR acorda fonduri? De cand ?Nu am stiut acest lucru.Si eu am o societate si sunt din PNL dar nu am primit nici un fond. Mai documenteaza-te inainte sa scri ceva domnule sau doamna.

T. Nemes 10 ianuarie 2013 at 21:34

Esti o PNL-ista de 2 bani daca nici atat nu stii. Du-te la seful tau de la PNL, Cretu si intreaba-l. Da, ADR acorda fonduri si societatilor comerciale, chiar daca mai putine. Vezi , de pilda cele pe POR: AP 4 „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, fonduri care sunt acordare prin ADR. Dar mai sunt si altele….
Asa ca, nu ma mira ca esti o PNL-ista, ca aia bubuie de incompetenta.
Vrei sa iti mai spun care e avantajul acestori fonduri? Finantarea proprie este cu mult mai mica, fata de cele de Min. Dez. Sunt multe si cu finantare proprie de numai 15%. Tocmai aici e „invarteala„
Hai pa, noapte buna, PNL-ista incompetenta de 2 bani.

Costel* 10 ianuarie 2013 at 21:12

Parca doamna ministru Gaby Udrea cand venea la Alba Iulia se plimba cu Pegas-ul Corint-ului, in acele vremuri era austeritate.

I.L.Maria 10 ianuarie 2013 at 23:45

Vai da cum le stii pe toate, domnule basist.PDL-ist incompetent si de 2 bani esti d-ta.Hai pa, ii spui la nevasta-ta.

Gainar 11 ianuarie 2013 at 15:21

Normal ca Cretu, sia tras un JEEP, ca nu vrea sa fie mai prejos decat Piticul Atomic!
Ce atatea JEEP-uri si soferi, in Spania conduce masina si Pricipele Felipe de Asturia, mostenitorul tronului, si nu ii cad „gradele”! Inainte conducea si Regele, dar acum de cand a avut accidentul de vanatoare, la vanatoarea de elefanti in Africa, este obligat sa-si plateasca sofer din fondurile care i le-a acordat bugetul Casei Regale, si aceste fonduri nu ajung la nivelul fondurilor prezidentiale din Romania, si sun publice si se pot consulta pe net!

mihai 14 ianuarie 2013 at 11:34

Cred ca faptul ca si-au luat jeep e o chestiune logica si nu cred ca ar trebui sa ne …pe noi grija. Eu sunt PDL-ist si bine au facut, cat despre activitatea ADR nu esti din PNL nu ai sanse. Domnul Cretu nu accepta abateri de la aceasta regula putem depune noi, toate proiectele din lume !!!

Comentariile sunt oprite