Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ADR Centru, preocupat de sănătatea angajaților – se aprovizionează pentru iarnă cu medicamente și materiale sanitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ADR Centru pare să se pregătească pentru o perioadă care va pune la încercare starea de sănătate a angajaților săi. Pe lângă pericolul răcelilor care inevitabil apar în sezonul rece, s-ar spune că sunt prevăzute și situații care ar putea să provoace dureri de cap, colici biliare, crize de inimă sau fluctuații ale tensiunii arteriale.

Pentru toate acestea, agenția se aprovizionează cu medicamente și materiale sanitare în valoare de aproximativ 1.200 de lei. Între acestea se află un tensiometru performant, un termometru și o trusă sanitară, dar și comprimate utilizate pentru diferite afecțiuni, precum Panadol, Modafen, Nurofen răceală și gripă, Paracetamol, Ibuprofen, Decasept, Faringosept, Algocalmin (chiar dacă acesta se eliberează, mai nou, doar cu rețetă), Colebil, Triferment, Nitroglicerină etc. De asemenea, s-a ținut seama și de micile accidente ce se pot întâmpla când funcționarul manevrează instrumentele de birotică și se cumpără Apă oxidgenată, Rivanol și Betadină.

În anunțul de achiziție se precizează că termenele de valabilitate ale medicamentelor achiziţionate trebuie să fie de minimum 24 luni, respectiv 5 ani la materialele sanitare.

Data limită pentru firmele care vor să-și prezinte oferta este 9 noiembrie, iar criteriul utilizat pentru atribuirea contractului de servicii este preţul cel mai scăzut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea