Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Adorian Himcinschi, noul antrenor la Industria Galda, nou-promovata a renunțat la Doru Oancea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mutare șoc pe banca tehnică a Industriei Galda, formație care l-a instalat în funcția de antrenor principal pe Adorian Himcinschi, renunțând la Doru Oancea, cel care s-a ocupat în ultimii doi ani de gruparea găldeană, cu care a și promovat în eșalonul terț, în vară.

Sunt încrezător, vreau să salvăm Industria Galda de la retrogradare. Acesta e principalul obiectiv pe termen scurt. Știu în mare parte lotul, există potențial. Este dificil, dar încercăm„, a spus Adorian Himcinschi, ultima dată în Liga 4, la Hidro Șugag.

Reunirea Industriei este prevăzută luni, 22 ianuarie, surpriza fiind în privința băncii tehnice, după ce Doru Oancea s-a ocupat în pauza competițională de planurile de pregătire. Himcinschi va semna un contract valabil pe 6 luni, care se va prelungi automat cu încă un an, în cazul în care se va reuși menținerea în Liga 3.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Adorian Himcinschi a mai antrenat în Liga 3 pe Performanța Ighiu și AFC Unirea Alba Iulia (ultimul mandat până în decembrie 2017). O discuție este legată și de Dan Comșa, cel care a colaborat cu Doru Oancea în acești doi ani, din postura de antrenor secund, însă acesta însă nu dorește să mai continue la Industria, preferând să plece împreună cu Oancea. Doru Oancea a strâns 2 ani și jumătate la gruparea găldeană, cu care a promovat vara trecută pe a treia scenă și a cucerit eventul județean. Contactat telefonic, Doru Oancea a evitat să comenteze situația și înlocuirea sa.

*D. Lupșan, pe lista de achiziții

Una dintre posibilele achiziții este aceea a mijlocașului Daniel Lupșan, cel care a lucrat cu Himcinschi la Hidro Mecanica Șugag în turul Ligii 4, fotbalistul urmând astfel să revină la Industria. Pe de altă parte e neclară situația fundașului Adrian Matei, iar Dodoc a primit dezlegarea pentru Gloria Geoagiu.

Cu siguranță vom mai aduce 2-3 jucători, în aceste zile se vor lămuri multe dintre necunoscute„, a mai adăugat Himcinschi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea