Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ADOPTĂ-L pe Săgeată, câinele capturat de hingheri la Cugir: Peste 200 de patrupede din adăpostul de la Lancrăm își așteaptă omul să îi ia acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ADOPTĂ-L pe Săgeată, câinele capturat de hingheri la Cugir: Peste 200 de patrupede din adăpostul de la Lancrăm își așteaptă omul să îi ia acasă

Săgeată este un maidanez de talie mică, capturat luni, 3 iunie, la Cugir, în urma unei reclamații făcută de o locatară din blocul pe unde patrupedul își făcea veacul. 

Citește și: VIDEO| Maidanez tranchilizat în plină stradă într-un oraș din Alba. Oamenii, în stare de șoc: ”Era plin de sânge și se zbătea”

Câinele a fost tranchilizat și ridicat de hingheri și dus în adăpostul public de la Lancrăm, de unde poate fi adoptat. Persoanele care îl hrăneau pe Săgeată își doresc să îl scoată din adăpost, dar din păcate acesta ar ajunge din nou în curtea blocului unde a deranjat vecinii, oamenii neavând posibilitatea să îl țină în apartament.

Aceștia și-au manifestat dorința ca prin intermediul unui articol, să caute pe cineva care ar putea să îi ofere lui Săgeată un loc într-o curte, unde să fie îngrijit și să nu mai fie în pericol de a fi prins de hingheri.

Săgeată este un câine tânăr, de talie mică, prietenos atât cu alți câini, cât și cu pisicile. Este jucăuș și iubește să fie în preajma oamenilor.

În adăpostul de la Lancrăm peste 200 de câini aduși din județele Alba, Cluj, Hunedoara sau chiar Gorj, își așteaptă omul, să îi ia acasă. Patrupezii de toate mărimile, culorile și vârstele tânjesc după un loc pe canapea sau un colț de curte, unde să dea fericiți din codițe.

Adăpostul este situat în Lancrăm, pe strada Uliţa Veche, lângă staţia de epurare. Adăpostul poate fi vizitat în zilele de miercuri şi joi, între orele 13.00 – 15.00. Revendicările sau adoptiile pot fi făcute zilnic, între orele 8.00 – 16.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea