Rămâi conectat

Curier Județean

Adolescentul din Fărău care și-a ucis vecinul a fost arestat preventiv – ”I-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuțit, în zona toracică, abdominală și a gâtului”, susțin procurorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 13.08.2015, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reţinerii inculpatului M. R. V., în vârstă de 17 ani, pe o durată de 24 de ore, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor și violare de domiciliu.

În cursul zilei de astăzi, urmează a se sesiza Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În fapt, s-a reținut că, la data de 13.08.2015, în jurul amiezii, inculpatul a pătruns fără drept și fără consimțământul victimei C. Ș., în vârstă de 75 ani, în curtea și în casa locuinței acesteia, situată pe raza comunei Fărău, sat Heria, județul Alba, unde i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuțit în zona toracică, abdominală și a gâtului, cauzându-i leziuni care au condus la deces.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

80 de șoferi testați de polițiștii din Alba pentru alcool și droguri, prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 37.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

80 de șoferi testați de polițiștii din Alba pentru alcool și droguri, prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 37.000 de lei În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea