Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Adolescent din Șibot reținut și cercetat pentru tentativă de omor – a înjunghiat un consătean, cu briceagul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Șibot au fost sesizați, miercuri seara, că pe strada principală din comună o persoană a fost victima unei agresiuni.

cutitLa faţa locului s-a deplasat imediat un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Şibot care a intervenit pentru imobilizarea agresorului şi aplanarea conflictului. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, între un minor în vârstă de 17 ani şi un bărbat de 59 de ani, ambii din comuna Şibot, s-a produs un conflict spontan.

În aceste împrejurări, minorul i-a aplicat bărbatului, două lovituri cu un briceag, una în zona abdominală şi una în spate.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale şi unde a fost examinat din punct de vedere medico-legal.

În urma concluziilor formulate în cauză de către medicii legişti, potrivit cărora leziunile suferite de victimă îi pot pune viaţa în pericol, dosarul penal întocmit de poliţişti a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu propunere de continuare a cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, faţă de minor, punerea în mişcare a acţiunii penale şi au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea