Rămâi conectat

Actualitate

Aderarea României la Schengen nu va fi pe ordinea de zi a ședinței JAI de la începutul lunii decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aderarea României la Schengen nu va fi pe ordinea de zi a ședinței JAI de la începutul lunii decembrie

Aderarea României la spațiul Schengen nu va fi pe ordinea de zi a ședinței JAI de la începutul lunii decembrie, susțin surse guvernamentale.

Votul privind aderarea nu va fi în întâlnirea programată pe 4 și 5 decembrie. Sursele confirmă informația și spun că Olanda, care încă nu a format un guvern în urma alegerilor recente, este tot împotriva Bulgariei.

De aceea, partea româna a convenit cu partenerii europeni ca problema să rămână în suspensie. Ulterior, reprezentanții României vor cere organizarea unui consiliu extraordinar, mai spun sursele.

Acesta ar putea avea loc până pe 20 decembrie iar în cadrul întâlnirii România ar putea solicita o aderare la Schengen în doi pași, prima dată pentru transportul aerian și apoi pentru transportul terestru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Rutier 2024: Care sunt documentele care nu trebuie să le lipsească șoferilor în cazul unui control al Poliției Rutiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codul Rutier 2024: Care sunt documentele care nu trebuie să le lipsească șoferilor în cazul unui control al Poliției Rutiere Conducătorii auto sunt nevoiți să aibă asupra lor mai multe documente pentru a le prezenta în cazul unui control, dacă sunt opriți de poliția rutieră, însă deși unele pot fi și în format electric, altele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea