Acuzațiile de abuzuri și dictatură continuă în USR. Încă un lider politic părăsește ,,breasla”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poenaru mai acuză că deşi membrii USR Giurgiu au strâns în stradă semnături pentru campania Fără Penali în Funcţii Publice, „conducerea actuală a partidului dovedeşte clemenţă pentru cazurile de deturnare de fonduri publice de la Giurgiu promovând astfel candidaţi aflaţi în cercetare penală pentru aceste fapte la posturi de demnitate publică.”

Un nou scandal intern loveşte USR. Preşedintele filialei Giurgiu a formaţiunii, Mircea Poenaru, şi-a anunţat demisia marţi şi a acuzat că filiala a fost capturată de un grup de interese fidel grupării Barna-Ghinea printr-un mod nelegal, nestatutar şi abuziv.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Astăzi am încheiat capitolul USR Giurgiu al cărui preşedinte judeţean am fost timp de 8 luni.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

USR Giurgiu a fost capturat de un grup de interese fidel filierei Barna-Ghinea printr-un mod nelegal, nestatutar şi abuziv. Astfel preşedintele partidului a dispus printr-o decizie care nu a fost supusă votului în Biroul Naţional şi neconformă cu statutul USR numirea ca preşedinte a organizaţiei judeţene Giurgiu a domnului Ciprian Ionuţ Alexandru, angajat la Secretariatului General şi preşedinte al organizatei locale Ogrezeni aflat în incompatibilitate de funcţii conform statutului.

Această decizie a fost luată cu încălcarea autonomiei celor 24 filiale locale ale USR Giurgiu care programaseră alegeri democratice întrucât rezultatul votului nu ar fi fost favorabil acestei grupări care a preluat în moduri similar şi alte filiale locale pentru a-şi pune în funcţii oamenii fideli gata să voteze în Comitetul Politic şi Congres o fuziune cu Plusul lui Cioloş fără condiţii. Fosta conducere a USR Giurgiu a fost suspendată pe perioada cuprinsă între 3-12 luni printr-un vot politic fără o motivare statutară, fără temei de drept şi fără drept de apărare pentru a-i împiedica să candideze la următoarele alegeri.

Deşi membrii USR Giurgiu au strâns în stradă semnături pentru campania Fără Penali în funcţii publice conducerea actuală a partidului dovedeşte clemenţă pentru cazurile de deturnare de fonduri publice de la Giurgiu promovând astfel candidaţi aflaţi în cercetare penală pentru aceste fapte la posturi de demnitate publică”, scrie Poenaru, în postarea publicată pe Facebook.

Sursa: epochtimes-romania.com

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 30 iulie 2020 at 18:44

pestele de la cap se impute !! sau cum e turcul si pistolul, barna, birna de lemn Tanase , acuzatii de folosire ilegala de fonduri!! europene !!!si el este „capul ” , daca la cap pute mai incolo spre coada duhneste !!! de te tii cu mainile de nas !!!

Comentariile sunt oprite