Rămâi conectat

Ştirea zilei

Acuzată de tentativă de omor, Narghita Pădureanu – tânăra care a înjunghiat un bărbat, pe malul Mureșului, rămâne în arest 30 de zile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

tribunalul albaProcurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 5 iunie 2014, punerea în mișcare a acțiunii penale față de Pădureanu Narghita Mirabela, aflată în stare de reținere, aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În aceeași zi, urmare propunerii formulate de către procuror,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba, a dispus arestarea preventivă a inculpatei pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

În fapt, s-a reţinut că, inculpata împreună cu partea vătămată și un martor s-au aflat în noaptea de 03/04.06.2014, în jurul orelor 0115, într-o baracă în localitatea Partoș, județul Alba, iar pe fondul unor discuții contradictorii, inculpata Pădureanu Narghita Mirabela, i-a aplicat persoanei vătămate A. A. o lovitură cu un cuțit în zona posteotoracică paravertebral dreapta la nivel D4-D5, în urma căreia victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia unde s-a efectuat drenaj toracic evacuându-se 2,5 litri de sânge, iar ulterior aceasta a fost transferată la Clinica de Chirurgie Toracică Cluj-Napoca”, precizează reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu şi tragerea la răspundere penală a inculpatei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLI/SECȚII CU PREDARE ÎN LIMBILE MINORITĂȚILOR ȘI PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA − clasele V−XII, s-a desfășurat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea