Rămâi conectat

Economie

Activul fabricii de mobilă Montana Câmpeni scos la licitație – prețul de pornire este de 2,5 milioane de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Lichidatorul judiciar al fabricii de mobilă Montana SA Câmpeni anunță licitație pentru vânzarea în bloc a bunurilor mobile și imobile ale firmei. Prețul de pornire este de 2,5 milioane de euro iar ofertele se depun până în data de 23 martie, la sediul Expert Insolvență din Deva.

Activul fabricii cuprinde construcții industriale, terenul aferent construcțiilor și teren liber de construcții în suprafață de 81.253, cabană (casă de oaspeți) situată în Câmpeni, construită pe fundație de beton, 5 camere, grupuri sanitare, sală protocol, cameră termică la subsol, sală de mese și bunuri mobile – mijloace fixe (mașină rindeluit și profilat, mașină șlefuit, mașină de frezat etc.), produse finite (colțar, comodă, dulap etc.), obiecte de inventar (semering, șurub, piulițe etc.), materii prime și materiale (furnir cireș, placaj fag), autovehicule (autospecializată platformă forestieră, autoutilitară camion Roman, autoutilitară Dacia).

Licitația va fi organizată la sediul lichidatorului judiciar în data de 25 martie 2013, ora 15.00.

Fabrica de mobilă Montana a fost fondată în anul 1991, fiind, la acea vreme, cel mai mare angajator din zona Munților Apuseni, începând cu data de 24 iunie 2009 a deschis procedura de insolvență și a intrat oficial în faliment în luna octombrie 2011, după ce Tribunalul Alba a constatat imposibilitatea derulării procesului de reorganizare.

Potrivit lichidatorului judiciar, cauzele intrării în insolvență au fost criza economică din 2008 care a generat reducerea comenzilor, datorii mari acumulate către bugetul de stat și instituțiile bancare, managementul defectuos, tehnologia depășită care a generat costuri de producție mari şi disponibilităţile băneștii reduse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea