Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiuni pentru verificarea legalității comerțului cu animale, derulate de polițiștii din Alba înainte de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premergător sărbătorilor pascale, Poliţia Română desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare. În cadrul acțiunii de azi, poliţiştii din Alba verifică agenţii economici specializaţi în comercializarea produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice.

Politia01La data de 14 aprilie a.c., poliţiştii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române desfășoară o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice, pe raza municipiului București și a județelor Arad, Brașov, Cluj, Giurgiu, Maramureș, Prahova, Satu Mare și Timiș, la 11 agenţi economici ce depozitează şi distribuie produse alimentare, în special ouă.

La acţiune participă, alături de polițiști din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai serviciilor de investigare a criminalității economice din cadrul unităților teritoriale, specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

De asemenea, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite comise în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, astăzi, polițiștii desfăşoară acţiuni în Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Gorj, Ilfov și Tulcea (la societăți specializate în comerțul cu produse din carne și carne), în Alba, Caraș – Severin, Hunedoara, Ilfov, Neamț, Sibiu, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, la firme specializate în comerțul cu produse alimentare și băuturi alcoolice.

Totodată, polițiștii de investigare a criminalității economice efectuează controale la societăți specializate în comerțul cu legume și fructe din Covasna, Galați, Harghita, Ialomița și Mehedinți, la firme de panificație din Călărași și Olt, precum și la societăți ce comercializează produse alimentare în mediul rural  în județul Bacău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea