Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiuni pentru prevenirea comportamentelor delicvente în școli, desfășurate de polițiștii din județul Alba

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acțiuni pentru prevenirea comportamentelor delicvente în școli, desfășurate de polițiștii din județul Alba

În săptămâna care se încheie, peste 300 de elevi și preșcolari din județul Alba au interacționat cu polițiștii, în cadrul unor activități dedicate siguranței. Temele prezentate au fost diverse, adaptate vârstelor participanților.

În perioada 14 – 18 noiembrie 2022, elevii școlilor gimnaziale din Șard, Săliște și Șibot și elevii Liceului ”Corneliu Medrea” din Zlatna, au primit explicații de la polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și de la cei ai Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cu privire la consecinţele comportamentelor delincvente, cu accent asupra formelor de violență fizică și psihologică și au fost sprijiniți să conştientizeze pericolele la care se pot expune în mediul online.

Specialiștii Centrului Regional de Prevenire și Consiliere Antidrog Alba Iulia le-au explicat adolescenților consecințele devastatoare ale consumului de substanțe psihoactive.
În săptămâna care se încheie, polițiștii au participat și la întâlniri cu preșcolarii care frecventează Grădinițele ”Dumbrava Minunată” și ”Peștișorul de Aur” din Zlatna și Grădinița cu Program Prelungit nr.2 din Alba Iulia, cărora le-a prezentat lecției siguranței rutiere.

La activități au participat și polițiștii Serviciului Rutier, cei ai Serviciului de Ordine Publică și Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea