Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Acțiune de amploare a Poliției Alba, 9 martie – amenzi de peste 50.000 de lei, 8 permise reținute, 8 infracțiuni constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 9 martie a.c., poliţiştii din judeţul Alba au organizat o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop creşterea gradului de siguranță civică, prevenirea infracţiunilor, combaterea evaziunii fiscale şi creşterea siguranţei participanţilor la traficul rutier. Au fost aplicate 268 de sancţiuni contravenţionale şi au fost constatate 8 infracţiuni.

Potrivit IPJ Alba, “miercuri 9 martie a.c., peste 120 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi arme, explozivi şi substanţe periculoase, sprijiniţi de jandarmi au acţionat în medii şi locuri identificate cu risc criminogen, precum şi pe principalele artere rutiere, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravențională și penală şi impunerea unui climat de siguranță în trafic.

În urma acțiunii au fost constatate 8 infracţiuni dintre care două de natură judiciară,  3 la regimul rutier şi 3 de altă natură.  Dintre acestea,  5 au fost constatate în flagrant delict.

În cadrul celor 17 filtre rutiere au fost verificate 427 de autovehicule şi au fost depistaţi 238 de conducători auto care au încălcat normele legale referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

Alte 30 de persoane au fost sancţionate contravenţional, dintre care 12 la Legea  61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 5 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor şi una la O.G. 37 din 2007 privind timpii de conducere şi de odihnă.

Polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 51.710 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea