Acţiune cu efective suplimentare, pentru menţinerea siguranţei publice la târgul de la Săsciori. 74 de persoane sancționate

Poliţiştii au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă civică la târgul de la Săsciori. 74 de persoane au fost sancţionate contravenţional.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza comunei Săsciori, pentru menţinerea climatului optim de siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce a avut loc în comună.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au legitimat 113 persoane şi au controlat 80 de autovehicule, iar pentru nereguli constatate au aplicat 74 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 24.000 lei, au confiscat mărfuri în valoare de 500 de lei precum şi suma de 479 de lei.

La acțiune, alături de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, au participat şi poliţişti ai serviciilor de investigare a criminalităţii economice, ordine publică, rutier, ai Biroului Rutier Sebeş dar şi jandarmi.

Astfel, în jurul orei 10.40, poliţiştii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport pentru cele 1.000 de kilograme de cartofi ce erau transportaţi.

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 1 din Legea 12/1990, iar întreaga cantitate de cartofi a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...