Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune cu efective suplimentare a IPJ Alba, la Cugir. Amenzi în valoare de 29.000 de lei şi de 643 de metri cubi de lemn confiscat

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Cugir. Au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 29.000 lei, au fost reţinute două persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, iar în urma unui control la depozitul unei societăţi comerciale, a fost confiscată, valoric, cantitatea de 643 metri cubi de material lemnos.

Marţi,  23 octombrie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Cugir, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului Cugir, în scopul creşterii siguranţei publice, prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi prevenirii accidentelor rutiere.

La acţiune, alături de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigare a criminalităţii economice şi investigaţii criminale, au participat jandarmi şi specialişti în domeniul silvic.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 107 persoane, controlate 34 de autovehicule, 14 societăţi comerciale şi două obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 42 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 29.700 de lei şi a fost luată măsura reţinerii faţă de două persoane bănuite  de furt şi fapte comise cu violenţă.

Dintre contravenţiile constatate, 34 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 61/1991 privind liniştea publică, iar restul la alte acte normative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea