// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Acțiune comună Poliție-RAR, la Baia de Arieş şi Lupşa: Amenzi de peste 1.400 de lei și 9 sancțiuni aplicate

Poliţiştii din Baia de Arieş şi Lupşa, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 34 de autovehicule şi au fost aplicate amenzi în valoare de 1.450 lei. 

La data de 5 iunie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe D.N. 75, pe raza comunei Lupşa, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost  controlate 34 de autovehicule şi au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.450 lei.

Totodată, a fost retrase certificatul de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Acțiune comună Poliție-RAR, la Baia de Arieş şi Lupşa: Amenzi de peste 1.400 de lei și 9 sancțiuni aplicate

  1. Adolf 06.06.2018 la 11:44

    Trebuie ca doar este foarte bun drumul in zona aceea… Mare bataie de joc…