Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba Iulia: Sute de persoane, mașini și unități de cazare controlate și amenzi de peste 10.000 de lei aplicate, în 4 ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite, ce a avut ca scop menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost legitimate peste 600 de persoane, au fost controlate 157 de autovehicule, 21 de unităţi de cazare şi 21 de obiective asigurate cu pază. Au fost aplicate 62 de  amenzi, în valoare de 10.485 lei.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 26 aprilie 2017, între orele 06.00 – 22.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Alba Iulia şi a localităţilor rurale arondate, la care au participat 35 de poliţişti ce au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 647 de persoane, au fost controlate 21 de unităţi de cazare precum şi 21 de obiective asigurate cu pază şi au fost controlate 157 de autovehicule.

Au fost constatate 5 infracţiuni flagrante şi a fost reţinută o persoană cercetată pentru tâlhărie şi furturi din locuinţe.

Totodată, au fost constatate 62 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 10.485 lei, reţinute 3 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 40 au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 18 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea