Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor din Blaj în comunele limitrofe. S-au dat amenzi în valoare de peste 20 de mii de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În urma unei acțiuni întreprinse de polițiștii Secției numărul 5 Poliție Rurală Blaj, desfășurate în mediul rural, pe raza localităților Crăciunelu de Jos și Bucerdea Grânoasă, au fost aplicate un număr de 55 de amenzi celor care au fost prinși pe picior greșit.

La data de 24 iulie 2018, între orele 07,00 – 11,00 și 18,00 – 22,00 pe raza Secției 5 Poliție Rurală Blaj – Posturile de Politie Crăciunelu de Jos și Bucerdea Grânoasă, s-a desfășurat o acțiune proprie privind siguranța cetățeanului, fiind angrenate efective din cadrul posturilor de poliție rurală arondate secției și un grup din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din I.P.J. Alba.

Au fost legitimate un număr de 112 persoane, au fost controlate 76 de autovehicule și au fost efectuate 35 de testări alcoolscop.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, din care 31 la regimul rutier și 17 la Legea 61/1991 privind faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. A fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 20 595 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor Muzeul de Științele Naturii din Aiud organizează de Noaptea Muzeelor mai multe activități pentru toate categoriile de persoane. Vânătoare de comori, expoziții sau recital de muzică sunt doar câteva dintre evenimentele din program. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea