Rămâi conectat

Actualitate

Acțiune a polițiștilor, cu ocazia târgului de ţară din comuna Valea Lungă. Sute de mașini și persoane verificate și amenzi de peste 13.000 de lei aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţie 5 Poliţie Rurală Blaj au verificat 109 autovehicule şi au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale, cu ocazia unei acţiuni ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi menţinerea climatului de siguranţă civică, cu ocazia târgului ce a avut loc în comuna Valea Lungă.     

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, sprijiniţi de poliţiştii Secţie 6 Poliţie Rurală Jidvei şi Poliţiştii Biroului Rutier Blaj, au desfăşurat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza comunei Valea Lungă, ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, dar şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor, cu ocazia târgului de ţară ce a avut loc în această comună.

Au fost controlate  109 autovehicule, au fost legitimate 116 persoane şi a fost identificată o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au constata două infracţiuni, ambele la regimul rutier şi au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale, toate la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi reţinut un certificat de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 13.775 lei.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea