Acțiune a polițiștilor, cu ocazia târgului de ţară din comuna Valea Lungă. Sute de mașini și persoane verificate și amenzi de peste 13.000 de lei aplicate

Poliţiştii Secţie 5 Poliţie Rurală Blaj au verificat 109 autovehicule şi au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale, cu ocazia unei acţiuni ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi menţinerea climatului de siguranţă civică, cu ocazia târgului ce a avut loc în comuna Valea Lungă.     

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, sprijiniţi de poliţiştii Secţie 6 Poliţie Rurală Jidvei şi Poliţiştii Biroului Rutier Blaj, au desfăşurat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza comunei Valea Lungă, ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, dar şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor, cu ocazia târgului de ţară ce a avut loc în această comună.

Au fost controlate  109 autovehicule, au fost legitimate 116 persoane şi a fost identificată o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au constata două infracţiuni, ambele la regimul rutier şi au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale, toate la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi reţinut un certificat de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 13.775 lei.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...