Acțiune a Poliției rutiere Alba pe DN 1, cu aparatele radar instalate în sistem cascadă. Rezultatul – peste 10 amenzi la oră

Paul Voicu - Primar 2020

Combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere datorate acesteia, este, permanent, în atenţia poliţiştilor din Alba.

trafic-blocat-intre-mogosoaia-si-chitila-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina-18451955Potrivit IPJ Alba, “ieri, 14 ianuarie, între orele 07.00 – 13.00, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au acţionat pe DN 1, cu aparatele radar instalate în sistem „cascadă”, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

ELIT

În cele 6 ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 72 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.855 lei, din care 58 pentru viteză peste limita legală.

Au fost reţinute un permis de conducere şi un certificat de înmatriculate.”

Mihail David - 2020

 

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba atrage atenţia conducătorilor auto cu privire la faptul că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Respectaţi regimul legal de viteză, conduceţi prudent, cu viteza adaptată la condiţiile de drum şi acordaţi o atenţie sporită pietonilor!

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...