Accidentul aviatic din Apuseni: Pe 20 ianuarie, marș în memoria victimelor Aura Ion și Adrian Iovan, la București

Pe 20 ianuarie, când se împlineşte un an de la tragicul accident aviatic din munţii Apuseni, la București va fi organizat un marş comemorativ în amintirea studentei Aura Ion și a pilotului Adrian Iovan.

Anunţul a fost postat pe Facebook şi are aprobarea primăriei capitalei. Toţi cei care vor să le aducă un omagiu celor două victime sunt aşteptaţi în Piaţa Charles de Gaulle de la ora 15 când se va merge spre Statuia Aviatorilor unde vor fi depuse flori şi vor fi aprinse lumânări.

ELIT

marsÎn data de 20.01.2015 se organizează un marș comemorativ în amintirea eroinei voluntar Aurelia Ion si a pilotului erou Adrian Iovan. Marșul este desfășurat pe traseul Piața Charles de Gaulle, vis-a-vis de metrou Aviatorilor, începând cu ora 14.30 ora de întâlnire, pana la 15.00, după care se pleaca în marș tăcut pe trotuar pe partea dreapta, spre Statuia Aviatorilor, pe Bulevardul Aviatorilor, pe un traseu stabilit de 15 minute, și se ajunge în locul unde și anul trecut au fost depuse coroanele de flori și lumânările, la acel frumos copac. Capăt de traseu Statuia Aviatorilor. Toți cei care doresc sa aducă un omagiu Aureliei Ion și lui Adrian Iovan sunt așteptați la acest eveniment. Marș aprobat de Primăria Capitalei”, se arată în anunțul de pe rețeaua de socializare.

Tot aici a fost postat şi un alt eveniment care se va organiza marţi. Cel care a creat pagina îi invită pe toţi cei care vor să dea dovadă de solidaritate să i se alăture pentru a merge la cimitirul Bellu Catolic, pentru a ţine un moment de reculegere.

Sâmbătă, la Horea, Romanița Iovan a organizat parastasul de un an de la trecerea în neființă a fostului său soț. Pe vârful Petreasa, la troița și altarul bisericesc numit “Lumea văzută din cer”, ridicate de moți la puțin timp după accident s-a oficiat o ceremonie religioasă la care au participat peste 150 de persoane. După ce s-au rugat pentru odihna celor doi, participanții la eveniment au fost invitați la o masă organizată de soția pilotului la Căminul Cultural din localitate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...