Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accidentată de un autoturism, la intrarea în Aiud dinspre Alba Iulia. Se circulă pe un singur sens

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a fost accidentată de către o mașină, marți, 26 iunie, în jurul orei 17.30, pe DN 1,  la intrarea în Aiud (lângă Căprioara) dinspre Alba Iulia.

Victima a fost transportată cu o ambulanță la spital.

Se circulă alternativ pe un singur sens de mers.

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri la scurt timp de la momentul accidentului, după ce poliţiştii criminalişti au finalizat cercetarea la faţa locului. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost acroşat de un autoturism în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis în zona popasului Căprioara). Din fericire, bărbatul nu a suferit leziuni grave, dar se află sub supravegherea medicilor.

UPDATE taport IPJ Alba: În afara localităţii  municipiului Aiud, C.T., de 61 de ani, din Aiud, s-a angajat în traversarea părţii carosabile în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus în direcţia Alba Iulia – Aiud, de C.V., de 52 de ani, din comuna Maieru, judeţul Bistriţa Năsăud. În urma accidentului C.T. a suferit leziuni corporale uşoare, rămânând internat în spitalul din Aiud.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea